Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Channel 5 Part 2 Türkçe yama

06.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Space Channel 5 Part 2, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Space Channel 5 Part 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Merhaba, SpaceCats - galaksideki en harika muhabir olan Ulala ile tanışın! Tavrı var ve hareketleri var. Binlerce insanı yakalayan ve onları dans etmeye zorlayan kimliği belirsiz bir Dans Topluluğu hakkında bilgi almasına yardım edin!

İndirme sayısı:
9687
Yayın yılı:
2011





Space Channel 5 Part 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Channel 5 Part 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Channel 5 Part 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Channel 5 Part 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Channel 5 Part 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Channel 5 Part 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last of Us: Part II, 2013ün hit oyununun devamı niteliğindeki bir aksiyon macera oyunudur.
Doom Eternal: The Ancient Gods, Part One, FPP nişancı Doom Eternal için 2020de piyasaya sürülen kapsamlı bir özellik DLCsinin ilk bölümüdür.
Space Channel 5 VR: Arakata Dancing Show oldukça basit bir dans oyunudur.
25. yüzyıldayız ve galaksiler arası uzay muhabirimiz bir dizi korkak kötü adamla savaşması gereken bir maceraya atılıyor!
Pillars of Eternity: PC için yayınlanan The White March Part I, Obsidian Entertainment stüdyosundan CRPGnin Pillars of Eternity başlıklı ilk büyük genişletmesidir;
Yorumlar
Yorum ekle