Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deadbeat Heroes Türkçe yama

15.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Deadbeat Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deadbeat Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
PC ve XONE için Deadbeat Heroes, bağımsız Deadbeat Productions tarafından geliştirilen ve Japon yayıncının bağımsız geliştiricilere oyunlarını yayınlamalarında yardımcı olduğu bir program olan Square Enix Collective nedeniyle Square Enix tarafından yayınlanan dinamik bir kavga oyunudur.

İndirme sayısı:
8746
Yayın yılı:
2017





Deadbeat Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deadbeat Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deadbeat Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deadbeat Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deadbeat Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deadbeat Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Loot 2, PC, iOS ve Androidde yayınlanan ve ilk bölümü oluşturan aynı ekip olan OrangePixel tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon RPGsidir.
PS4 ve PCde yayınlanan Square Heroes, Gnomic Studiosun bir arcade oyunudur.
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Planet of Heroes, Fast Forward Studiostaki bağımsız ekip tarafından geliştirilen bir MOBAdır.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle