Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tin & Kuna Türkçe yama

15.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tin & Kuna. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Tin & Kuna (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Tin & Kuna, Brezilya Black River stüdyosundan yapboz oyunu öğeleri içeren bir 3D platform oyunudur. Oyun, oynarken büyük kötülüğü serbest bırakan Tin ve Kuna adlı yaratıkları oynamamıza izin veriyor.

İndirme sayısı:
10256
Yayın yılı:
2020





Tin & Kuna oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tin & Kuna dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tin & Kuna klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tin & Kuna ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tin & Kuna oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tin & Kuna içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last Campfire, No Mans Sky ve Joe Danger serilerinden sorumlu İngiliz Hello Games stüdyosundan yapboz unsurları içeren bir macera oyunudur.
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
River Tails: Daha güçlü Birlikte, esas olarak kooperatif modu için tasarlanmış 3D platform oyunudur.
AND ve iOS için The East New World, gang du studiodan RPG öğeleri içeren bir aksiyon platform oyunudur.
River City Saga: Three Kingdoms, 1986da başlayan Kunio-Kun (Batıda River City olarak bilinir) adlı bir beatem up serisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle