Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ankh: Heart of Osiris Türkçe yama

09.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Ankh: Heart of Osiris. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Reloaded, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ankh: Heart of Osiris (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Ankh: Heart of Osiris, The Tales of Mysterynin tam teşekküllü bir devamı olmasa da, kesinlikle bu klasik macera oyununun tüm hayranlarını Ankhanın bir sonraki bölümünü bekletecek bir konumdur.

İndirme sayısı:
9930
Yayın yılı:
2006





Ankh: Heart of Osiris oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ankh: Heart of Osiris dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ankh: Heart of Osiris klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ankh: Heart of Osiris ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ankh: Heart of Osiris oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ankh: Heart of Osiris içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Lara Croft and the Temple of Osiris, Tomb Raider serisinin devamı ve 2014te Lara Croft ve Guardian of Lightın devamı niteliğindedir.
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
Kahire... binlerce şekil, renk ve kokunun antik kenti. Ve firavunlardan, timsahlardan ve suikastçılardan.
Osiris: New Dawn, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan hayatta kalma özelliklerine sahip bir aksiyon oyunudur.
Deck13 Interactivein en yeni macera oyunu: Assil ve Thara geri dönüyor ve bu sefer tanrıların destansı bir savaşına yakalanıyorlar.
Yorumlar
Yorum ekle