Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Osiris: New Dawn Türkçe yama

02.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Osiris: New Dawn! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KpTeam.

Oyun için türkçe yama metni Osiris: New Dawn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Osiris: New Dawn, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan hayatta kalma özelliklerine sahip bir aksiyon oyunudur. Proje Fenix ​​Fire tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10621
Yayın yılı:
2023





Osiris: New Dawn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Osiris: New Dawn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Osiris: New Dawn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Osiris: New Dawn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Osiris: New Dawn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Osiris: New Dawn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ankh: Heart of Osiris, The Tales of Mysterynin tam teşekküllü bir devamı olmasa da, kesinlikle bu klasik macera oyununun tüm hayranlarını Ankhanın bir sonraki bölümünü bekletecek bir konumdur.
PC, XONE ve PS4 için Lara Croft and the Temple of Osiris, Tomb Raider serisinin devamı ve 2014te Lara Croft ve Guardian of Lightın devamı niteliğindedir.
9th Dawn II: Remnants of Caspartia for AND ve iOS, Valorware stüdyosu tarafından 2012de geliştirilen 9th Dawn adlı bir RPG oyununun devamıdır.
Korkunç: Alien Dawn, hayatta kalma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Dawn of Man, şehir kurma ve hayatta kalma oyunlarının unsurlarını birleştiren bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle