Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Test Drive: Off-Road 2 Türkçe yama

19.12.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Test Drive: Off-Road 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Test Drive: Off-Road 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Test Sürüşü: Off-Road 2, off-road rekabetine odaklanan 1997 arcade yarış oyununun halefidir. Orijinalin aksine, yaratıcılar mevcut makinelerin sayısını önemli ölçüde genişletti.

İndirme sayısı:
8012
Yayın yılı:
1998





Test Drive: Off-Road 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Test Drive: Off-Road 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Test Drive: Off-Road 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Test Drive: Off-Road 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Test Drive: Off-Road 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Test Drive: Off-Road 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Test Drive: Off Road serisinin bir başka parçası olan bu oyunda, bazılarının "küçük tank" olarak adlandırdığı "küçük tank" HAMMERı bile içeren dört tekerlekten çekişli bir araç sürücüsü rolünü
Mercedes, Ford, Chevrolet ve Dodge dahil olmak üzere Avrupa ve ABDdeki en büyük araç üreticilerinden bazılarının resmi lisanslı 16 4x4 canavarından herhangi birinde harika dış mekanlara çıkın.
Off-Road Drive, ünlü off-road sürüş simülasyon serisinin bir sonraki oyunudur.
Oyunun temel versiyonunu iki yeni araba (Dodge Stealth R/T Turbo ve Acura NSX) ve ilk rota ile zenginleştiren Test Drive III: The Passionın resmi eklentisi Jedyny: Cape Coddan Niagaraya.
Test Sürüşü: Off-Road, geliştiricilerin geleneksel spor makinelerini terk ettiği ve oyuncuların dikkatini en erişilemeyen rotaları geçebilen güçlü arazi araçlarına odakladığı popüler bir yarış
Yorumlar
Yorum ekle