Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Off-Road Drive Türkçe yama

14.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Off-Road Drive. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LEGEND.

Oyun için türkçe yama metni Off-Road Drive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Off-Road Drive, ünlü off-road sürüş simülasyon serisinin bir sonraki oyunudur. Özel olarak ayarlanmış Sport Utility Vehicles (SUVler) ile arazi sürüşü, kararlı ve zorlu ekstrem spor sürücüleri için gerçek bir meydan okumadır.

İndirme sayısı:
10696
Yayın yılı:
2023





Off-Road Drive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Off-Road Drive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Off-Road Drive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Off-Road Drive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Off-Road Drive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Off-Road Drive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Road Trip (Japonyada Q HG 2 olarak Road Trip Adventure olarak da bilinir) çok sıra dışı bir üründür.
Sür! Sür! Sür! PS4, PC ve PSV için, Different Cloth tarafından ör.
Test Drive: Off Road serisinin bir başka parçası olan bu oyunda, bazılarının "küçük tank" olarak adlandırdığı "küçük tank" HAMMERı bile içeren dört tekerlekten çekişli bir araç sürücüsü rolünü
Mercedes, Ford, Chevrolet ve Dodge dahil olmak üzere Avrupa ve ABDdeki en büyük araç üreticilerinden bazılarının resmi lisanslı 16 4x4 canavarından herhangi birinde harika dış mekanlara çıkın.
Test Sürüşü: Off-Road, geliştiricilerin geleneksel spor makinelerini terk ettiği ve oyuncuların dikkatini en erişilemeyen rotaları geçebilen güçlü arazi araçlarına odakladığı popüler bir yarış
Yorumlar
Yorum ekle