Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

American Chopper 2: Full Throttle Türkçe yama

17.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz American Chopper 2: Full Throttle. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni American Chopper 2: Full Throttle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Orijinal oyunla ilgili sevdiğiniz her şeyin daha fazlası ile her zamankinden daha büyük, daha kötü ve daha iyi. Paul Senior, Paulie, Mikey ve Vinnie olarak oynayın ve bir motosiklet yarışması için dört özel helikopter inşa ederken Discovery Channel hit TV dizisinin baskısını ve dramasını yaşayın.

İndirme sayısı:
9694
Yayın yılı:
2023





American Chopper 2: Full Throttle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) American Chopper 2: Full Throttle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales American Chopper 2: Full Throttle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama American Chopper 2: Full Throttle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


American Chopper 2: Full Throttle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve American Chopper 2: Full Throttle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Full Throttle Remastered for PS4, PC vb., 1995 LucasArts klasik tıkla ve tıkla macera oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Kendi American Chopper™ınızı yaratın, inşa edin ve sürün! Başarılı TV dizisi American Chopper™ın dükkanında işe alın.
LucasArtsın klasik “talkie” CD-ROM maceralarından bir diğeri olan Full Throttleda oyuncular, Corley Motorsun başkanı Malcolm Corleyi öldürmekle suçlanan motorcu Ben rolünü üstlendiler.
Full House Poker ile her şeyin üstesinden gelin! Texas Hold Emi arkadaşlarınıza ve dünya çapındaki binlerce oyuncuya karşı oynayın ve benzersiz anlatımlar ve bolca açılabilir öğelerle kişiliğinizi
"Full Throttle: Hell On Wheels", 1995teki "Full Throttle" aksiyonunun unsurlarıyla kült maceranın ikinci kısmıdır.
Yorumlar
Yorum ekle