Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Full Throttle Remastered Türkçe yama

14.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Full Throttle Remastered. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Full Throttle Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Full Throttle Remastered for PS4, PC vb., 1995 LucasArts klasik tıkla ve tıkla macera oyununun yeniden düzenlenmiş halidir. Yenilenen sürüm, orijinal oyundan sorumlu birçok geliştiriciden oluşan bir stüdyo olan Double Fine tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
8308
Yayın yılı:
2017





Full Throttle Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Full Throttle Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Full Throttle Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Full Throttle Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Full Throttle Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Full Throttle Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Orijinal oyunla ilgili sevdiğiniz her şeyin daha fazlası ile her zamankinden daha büyük, daha kötü ve daha iyi.
Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster, 2009da piyasaya sürülen Japon jRPGsi Star Ocean: The Last Hopeun bir PC ve PS4 remastered sürümüdür.
LucasArtsın klasik “talkie” CD-ROM maceralarından bir diğeri olan Full Throttleda oyuncular, Corley Motorsun başkanı Malcolm Corleyi öldürmekle suçlanan motorcu Ben rolünü üstlendiler.
"Full Throttle: Hell On Wheels", 1995teki "Full Throttle" aksiyonunun unsurlarıyla kült maceranın ikinci kısmıdır.
Day of the Tentacle: Remastered for PC, PS4 vb., efsanevi LucasArts stüdyosu tarafından yaratılan klasik bir tıkla ve tıkla macera oyununun yeniden yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle