Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel Türkçe yama

24.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama THETA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Programın eylemi 1881de Londrada gerçekleşir. Sherlock Holmes ve sadık arkadaşı Dr. Watson, suçun bir sonraki sahnesine çağrılır. Bu kez genç bir aktris cinayete kurban gitti ve cesedi tiyatronun yakınındaki bir sokakta bulundu.

İndirme sayısı:
8231
Yayın yılı:
1992





The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lost Cases of Sherlock Holmes, 16 benzersiz sahtecilik, casusluk, hırsızlık, cinayet ve daha fazlasını içeren cömert bir gizemli macera oyunudur.
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, diziye yepyeni bir açı veren mükemmel bir üçüncü bölümde geri dönüyor.
The Lost Cases of Sherlock Holmes 2, 2008de piyasaya sürülen oyunun devamı niteliğindedir.
Ünlü dedektif Sherlock Holmes bir gizemi çözecek. Uzaktaki kuzeniyle evlenecek olan Elisabeth Montcalfe ondan yardım ister.
Sherlock Holmes, Sherlock Holmes and the Mystery of the Frozen City ile Nintendo 3DS hakkındaki ilk araştırmasına imza attı!
Yorumlar
Yorum ekle