Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ace Combat: Assault Horizon Türkçe yama

15.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ace Combat: Assault Horizon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama EXPLOSiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ace Combat: Assault Horizon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
ACE COMBAT ASSAULT HORIZON tamamen yeni bir Aksiyon Atıcılık oyunudur. Uçaklar paramparça oluyor, kanopiler parçalanıyor, düşman birlikleri yok ediliyor ve binalar yıkılıyor.

İndirme sayısı:
8528
Yayın yılı:
2011





Ace Combat: Assault Horizon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ace Combat: Assault Horizon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ace Combat: Assault Horizon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ace Combat: Assault Horizon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ace Combat: Assault Horizon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ace Combat: Assault Horizon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejik Simülasyonlar A.Ş.den Seri Panzer General, birçok strateji tutkunu için kült ve zorunlu bir pozisyondur.
PSP®de (PlayStation®Portable) En Özellik Dolu Hava Muharebesi Deneyimi En büyük hava muharebe oyunu serisinin en son bölümü, çığır açan yeni özelliklerle dolu bir cephanelik ile PSP sisteminde
Ace Combat: Assault Horizon Legacy Plus, Ace Combat: Assault Horizon Legacynin geliştirilmiş bir sürümüdür.
PC ve XONE için Forza Horizon 3, Xbox konsolları için geliştirilen popüler motor sporları simülatörü serisinin bir arcade yan ürünü olan Forza Horizon serisinin üçüncü bölümüdür.
Forza Horizon 4, Playground Games tarafından geliştirilen en çok satan açık dünya yarış oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle