Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ghostbusters Türkçe yama

15.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Ghostbusters. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama WDYL-WTN.

Oyun için türkçe yama metni Ghostbusters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Ghostbusters, aynı adlı popüler film serisine dayanan, işbirliğine dayalı bir TPP rol yapma aksiyon oyunudur. 1980lerin kült klasik komedi filminin tamamen yeni bir versiyonu olan Paul Feigin yönettiği serideki yeni filmle birlikte yayınlanan iki oyundan biri (diğeri Ghostbusters: Mobil cihazlar için Slime City).

İndirme sayısı:
9988
Yayın yılı:
2016





Ghostbusters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ghostbusters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ghostbusters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ghostbusters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ghostbusters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ghostbusters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Winnie the Pooh, aynı adlı yeni filme dayanan yeni oyundur. Filmle aynı hikayeyi takip eden Winnie the Pooh, aksiyon odaklı hikaye anlatımı sunmaya odaklanan ve çocuklar için eğitici içerikler içeren
Mark Milların çizgi roman serisine dayanan ve tarihin en başarılı Rus film serisinin yaratıcısı olan çarpıcı görsel yönetmen Timur Bekmambetovun yönettiği Wanted, hiç tanımadığı yeni bir hayat ve
Ghostbusters: Spirits Unleashed, ikonik film serisinin lisansına dayanan çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
PC ve XONE için Fable Legends, Lionhead Studios tarafından üretilen popüler oyun serisinin yeni bir bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için TRON RUN/r, ünlü film serisine dayanan bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle