Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

TRON RUN/r Türkçe yama

01.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik TRON RUN/r. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama CODEX.

Oyun için türkçe yama metni TRON RUN/r (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için TRON RUN/r, ünlü film serisine dayanan bir arcade oyunudur. Disney şirketinin dahili bir ekibi tarafından oluşturuldu. Hikaye, bilgisayar sistemlerinde var olan sanal bir dünyada, 1982de TRON ve 2010da TRON: Legacy filmlerinin aksiyonunun geçtiği aynı sanal yerde geçiyor.

İndirme sayısı:
8315
Yayın yılı:
2016





TRON RUN/r oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) TRON RUN/r dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales TRON RUN/r klasörüne koyun.

3. Türkçe yama TRON RUN/r ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


TRON RUN/r oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve TRON RUN/r içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Atari klasiği geri döndü! Tron, bu sefer gelişmiş grafikler, CD kalitesinde ses ve iki kişilik çok oyunculu oyunlarla daha da iyi.
Tank Universal, geniş açık seviyelerde hem dost canlısı hem de çok dostane olmayan çok sayıda birimin yer aldığı devasa 3B tank savaşlarına katıldığınız devasa bir sanal Tron benzeri dünya yaratıyor!
The Forest, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, mobil prodüksiyon End Nightın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirildi.
İki TRON filmi arasındaki dönemde geçen TRON: Evolution, TRON mitolojisindeki önemli olayların hikayesini aktarıyor.
Sinema galasından 13 yıl sonra The Boondock Saints bir video oyunu şeklinde uyarlandı.
Yorumlar
Yorum ekle