Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Freedom Wars Türkçe yama

04.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Freedom Wars, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ASSiGN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Freedom Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Freedom Wars, Sony Computer Entertainment SCE Japan Studionun Japon geliştirme şubesinin, çok kişili işbirliği modunda dinamik aksiyon oyunları ve eğlence severlere hitap eden bir yapımıdır.

İndirme sayısı:
9702
Yayın yılı:
2014





Freedom Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Freedom Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Freedom Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Freedom Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Freedom Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Freedom Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Freedom Force, orijinal Kötülük Ekseni ile karşı karşıya geliyor Yeni tehditler, yeni kahramanların yükselmesini gerektiriyor.
PC için Freedom Planet 2, GalaxyTrail tarafından geliştirilen, sıcak bir şekilde alınan hızlı tempolu iki boyutlu platform oyununun bir devamıdır.
Attack on Titan: Wings of Freedom PC, PS3, PS4, Xbox One ve PSVde yayınlanan Attack on Titan (jap.
Freedom: First Resistance, Anne McCaffreyin en çok satan kitaplarından ilham alan üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir aksiyon oyunudur.
Freedom Force, kendi güçlü, zayıf ve kişilik özelliklerine sahip bir kahraman ekibini kontrol etme deneyimini yeniden yaratan ilk oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle