Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Freedom Planet 2 Türkçe yama

02.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Freedom Planet 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iRRM.

Oyun için türkçe yama metni Freedom Planet 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
PC için Freedom Planet 2, GalaxyTrail tarafından geliştirilen, sıcak bir şekilde alınan hızlı tempolu iki boyutlu platform oyununun bir devamıdır.

İndirme sayısı:
9968
Yayın yılı:
2023





Freedom Planet 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Freedom Planet 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Freedom Planet 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Freedom Planet 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Freedom Planet 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Freedom Planet 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TurtlePop: Journey to Freedom, mantık ve platform oyunlarında görülen unsurları içeren türlerin bir karışımıdır.
Freedom Wars, Sony Computer Entertainment SCE Japan Studionun Japon geliştirme şubesinin, çok kişili işbirliği modunda dinamik aksiyon oyunları ve eğlence severlere hitap eden bir yapımıdır.
Attack on Titan: Wings of Freedom PC, PS3, PS4, Xbox One ve PSVde yayınlanan Attack on Titan (jap.
Freedom: First Resistance, Anne McCaffreyin en çok satan kitaplarından ilham alan üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir aksiyon oyunudur.
Freedom Force, kendi güçlü, zayıf ve kişilik özelliklerine sahip bir kahraman ekibini kontrol etme deneyimini yeniden yaratan ilk oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle