Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spire Türkçe yama

23.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spire. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Spire, platform öğeleri ve gösteriler içeren sıra dışı bir FPS oyunudur. Oyun, aynı zamanda eleştirmenlerce beğenilen platform oyunu Dustforceun da yazarları olan Hitbox Team adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10449
Yayın yılı:
2023





Spire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Spire, heyecan verici oyun oynamayı ve zorlayıcı bir hikayeyi gerçekten unutulmaz bir deneyimle birleştiren sürükleyici bir birinci şahıs, hayatta kalma, gizem, aksiyon-macera oyunudur.
PC için Slay the Spire, indie Amerikan stüdyosu Mega Crit tarafından yapılan roguelike bir prodüksiyon ile bir cad oyununun bir karışımıdır.
Struggling, sıra dışı bir karaktere ve aynı derecede sıra dışı bir oyun fikrine sahip, grotesk, yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
The Dark Spire™ for Nintendo DS™, en saf anlamıyla bir keşif ve karakter geliştirme RPGsidir.
ORX, kart oyunları ve Roguelike unsurları ile bir kule savunma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle