Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dark Spire Türkçe yama

28.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Dark Spire. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FFF, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Dark Spire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
The Dark Spire™ for Nintendo DS™, en saf anlamıyla bir keşif ve karakter geliştirme RPGsidir. Partiler kurulacak, istatistikler atılacak, eşyalar, silahlar ve zırhlar donatılacak ve canavarlar katledilecek.

İndirme sayısı:
8210
Yayın yılı:
2009





The Dark Spire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dark Spire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dark Spire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dark Spire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dark Spire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dark Spire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spire, platform öğeleri ve gösteriler içeren sıra dışı bir FPS oyunudur.
The Spire, heyecan verici oyun oynamayı ve zorlayıcı bir hikayeyi gerçekten unutulmaz bir deneyimle birleştiren sürükleyici bir birinci şahıs, hayatta kalma, gizem, aksiyon-macera oyunudur.
Dark Souls III: PC, PS4 ve XONE için The Ringed City, iyi bilinen aksiyon RPG Dark Souls IIIün ikinci ve son DLCsidir.
PC için Slay the Spire, indie Amerikan stüdyosu Mega Crit tarafından yapılan roguelike bir prodüksiyon ile bir cad oyununun bir karışımıdır.
Perfect Dark, Rare geliştirme stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2000 yılında Nintendo 64 konsolu için piyasaya sürülen kült FPP shooter oyununun bir dönüşümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle