Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of the Abyss 3D Türkçe yama

24.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tales of the Abyss 3D. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: GEAR, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tales of the Abyss 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Tales serisinin en beğenilen oyunlarından biri olan Tales of the Abyss®in hikaye derinliği ve muhteşem dünyası onu RPG türündeki diğer oyunlardan çok farklı kılıyor.

İndirme sayısı:
9465
Yayın yılı:
2011





Tales of the Abyss 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of the Abyss 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of the Abyss 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of the Abyss 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of the Abyss 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of the Abyss 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
Abyss Operasyonu: PC ve PSVde New Tokyo Legacy, Japon stüdyo Experience Inc.
Abyss Lights: Frozen Systems, efsanevi eski başlıklar olan FreeSpace ve Wing Commander tarzında birinci şahıs görüş moduna sahip bir uzay savaşı simülatörüdür.
Uncharted: Golden Abyss, PlayStation Vitanın lansman oyunlarından biridir.
Abyss Odyssey, bilinmeyenin derinliklerine doğru bir yolculuktur. ACE Team (Zeno Clash serisi, Rock of Ages) tarafından geliştirilen Abyss Odyssey, Art Nouveau stiliyle göz dolduruyor.
Yorumlar
Yorum ekle