Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Draugen Türkçe yama

08.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Draugen. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Draugen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Draugen, Dreamfall: Chapters ile de tanınan Norveçli indie stüdyosu Red Thread Gamesin bir FPP macera oyunudur. Stüdyo, popüler The Longest Journey serisinin baş yazarı ve tasarımcısı Ragnar Tornquist tarafından 2011 yılında kuruldu.

İndirme sayısı:
9389
Yayın yılı:
2019





Draugen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Draugen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Draugen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Draugen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Draugen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Draugen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Survive, daha önce Xbox Live Indie Games hizmeti (Zombies, Crazy Particles ve diğerleri) içinde Xbox 360 konsoluna yönelik küçük yapımlarla tanınan bağımsız stüdyo Subsurface Gamesin başarılarındaki
Dustborn, Dreamfall Chapters gibi başlıklardan bilinen Red Thread Games stüdyosu tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur.
The Longest Journey, oyuncunun kahramanı April Ryanı 160tan fazla yerde, iki orijinal dünyayı kapsayan ve 50den fazla konuşan karakterden oluşan bir oyuncu kadrosunda yaptığı yolculukta kontrol
The Longest Road on Earth, alışılmadık bir atmosferik macera oyunudur.
AWAY: Journey to the Unexpected for SWITCH, PC vb., karikatürize bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle