Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monopoly Plus Türkçe yama

03.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Monopoly Plus. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RiTUEL.

Oyun için türkçe yama metni Monopoly Plus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Tekel for Nintendo Switch, emlak ticareti ile ilgilenen klasik masa oyununun dijital bir uyarlamasıdır. Yapım, Engine Software tarafından Nintendo Switch düşünülerek geliştirildi ve Ubisoft tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10169
Yayın yılı:
2014





Monopoly Plus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monopoly Plus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monopoly Plus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monopoly Plus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monopoly Plus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monopoly Plus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gangsterlerin Sim City aramasından ne çıkacağını hiç merak ettiniz mi?
Monopoly Millionaire, Facebook kullanıcıları için popüler ekonomik strateji oyununun bir başka bölümüdür.
Monopoly City, geçmişteki Monopoly oyunlarından denenmiş fikirleri yeni bir 3D gerçekliğe getiren bir ekonomik strateji oyunudur.
Monopoly Deluxe, onlarca yıldır dünya çapında milyonlarca insanın kalbini kazanan en ünlü masa oyunlarından birinin bilgisayar versiyonudur.
AND ve iOSta yayınlanan Monopoly Millionaire, Electronic Arts ve orijinal masa oyununun yaratıcıları Hasbronun işbirliğiyle hazırlanan, tarihin en popüler sosyal oyunlarından birinin bir başka
Yorumlar
Yorum ekle