Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monopoly: Millionaires Türkçe yama

07.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Monopoly: Millionaires! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Monopoly: Millionaires (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Monopoly Millionaire, Facebook kullanıcıları için popüler ekonomik strateji oyununun bir başka bölümüdür. Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden biri olan Hasbro ve video oyunu yayıncısı Electronic Artsın işbirliği sayesinde, İnternet bağlantısı olan her oyuncu kendi otel imparatorluğunu inşa etme şansını deneyebilir.

İndirme sayısı:
10683
Yayın yılı:
2011





Monopoly: Millionaires oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monopoly: Millionaires dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monopoly: Millionaires klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monopoly: Millionaires ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monopoly: Millionaires oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monopoly: Millionaires içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tekel for Nintendo Switch, emlak ticareti ile ilgilenen klasik masa oyununun dijital bir uyarlamasıdır.
Gangsterlerin Sim City aramasından ne çıkacağını hiç merak ettiniz mi?
Monopoly City, geçmişteki Monopoly oyunlarından denenmiş fikirleri yeni bir 3D gerçekliğe getiren bir ekonomik strateji oyunudur.
Monopoly Deluxe, onlarca yıldır dünya çapında milyonlarca insanın kalbini kazanan en ünlü masa oyunlarından birinin bilgisayar versiyonudur.
AND ve iOSta yayınlanan Monopoly Millionaire, Electronic Arts ve orijinal masa oyununun yaratıcıları Hasbronun işbirliğiyle hazırlanan, tarihin en popüler sosyal oyunlarından birinin bir başka
Yorumlar
Yorum ekle