Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Oh...Sir!! The Insult Simulator Türkçe yama

16.01.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Oh...Sir!! The Insult Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Oh...Sir!! The Insult Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Ah...Efendim!! Insult Simulator, Crush Your Enemiesi yaratan bağımsız bir stüdyo olan Vile Monarch tarafından geliştirilen PC, PS4 vb. için olağanüstü bir yapımdır.

İndirme sayısı:
10567
Yayın yılı:
2016





Oh...Sir!! The Insult Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Oh...Sir!! The Insult Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Oh...Sir!! The Insult Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Oh...Sir!! The Insult Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Oh...Sir!! The Insult Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Oh...Sir!! The Insult Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vacation Simulator, bağımsız stüdyo Owlchemy Labs tarafından geliştirilen, bu ekibin önceki çalışmasına benzer bir başka sözde simülatör, yani Job Simulator.
PC için Train Simulator 2016, gerçekçi tren simülasyonu ve yüzlerce dolar değerinde çok sayıda DLC genişletmesi sunmasıyla ünlü Train Simulator serisinin yedinci bölümüdür.
Farming Simulator 18in PSV, AND vb. sürümü, GIANTS Software tarafından geliştirilen popüler Farming Simulator serisinin bir başka bölümüdür.
Train Simulator 2015, 2007den Studio Rail Simulator Developments (veya Dovetail Games) tarafından geliştirilen, Rail Simulator ve RailWorks başlıklarıyla da bilinen serideki başka bir oyundur.
Ah...Efendim! Hollywood Roast, iyi karşılanan Oh…Sir!! The Insult Simulator, Polonyalı stüdyo Vile Monarch tarafından geliştirilen bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle