Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vacation Simulator Türkçe yama

12.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Vacation Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Vacation Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Vacation Simulator, bağımsız stüdyo Owlchemy Labs tarafından geliştirilen, bu ekibin önceki çalışmasına benzer bir başka sözde simülatör, yani Job Simulator.

İndirme sayısı:
8348
Yayın yılı:
2019





Vacation Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vacation Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vacation Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vacation Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vacation Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vacation Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dört milyondan fazla kez indirilen, tüm zamanların en büyük Shareware oyunlarından biri intikamla geri döndü.
Train Simulator 2019, kapsamlı simülatör serisinin bir başka parçasıdır.
The Sims: Vacation, ünlü insan yaşamı simülasyonu The Simsin dördüncü genişleme paketidir (The Sims: Livin Large, The Sims: House Party ve The Sims: Hot Date).
Shin-Chan: Ben ve Yaz Tatında Profesör Sonsuz Yedi Gün Yolculuğu, Boku no Natsuyasumi serisi ile bilinen bir takım olan Japon stüdyosu Millennium Kitchenın dinlendirici bir aksiyon macerası oyunu.
GoPetinizle dünyanın her yerinden arkadaşlar edinin! Sosyal ağ ve sanal evcil hayvanların karşı konulmaz bir karışımı olan GoPets: Nintendo DS™ için Tatil Adası, dünyayı dolaşan evcil hayvanlar
Yorumlar
Yorum ekle