Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

GoPets: Vacation Island Türkçe yama

26.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz GoPets: Vacation Island. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DVT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni GoPets: Vacation Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
GoPetinizle dünyanın her yerinden arkadaşlar edinin! Sosyal ağ ve sanal evcil hayvanların karşı konulmaz bir karışımı olan GoPets: Nintendo DS™ için Tatil Adası, dünyayı dolaşan evcil hayvanlar yaratmanıza, arkadaşlarınızı ziyaret etmenize ve yeni arkadaşlar bulmanızı sağlar.

İndirme sayısı:
10071
Yayın yılı:
2007





GoPets: Vacation Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) GoPets: Vacation Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales GoPets: Vacation Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama GoPets: Vacation Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


GoPets: Vacation Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve GoPets: Vacation Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
Vacation Simulator, bağımsız stüdyo Owlchemy Labs tarafından geliştirilen, bu ekibin önceki çalışmasına benzer bir başka sözde simülatör, yani Job Simulator.
Dört milyondan fazla kez indirilen, tüm zamanların en büyük Shareware oyunlarından biri intikamla geri döndü.
The Sims: Vacation, ünlü insan yaşamı simülasyonu The Simsin dördüncü genişleme paketidir (The Sims: Livin Large, The Sims: House Party ve The Sims: Hot Date).
Shin-Chan: Ben ve Yaz Tatında Profesör Sonsuz Yedi Gün Yolculuğu, Boku no Natsuyasumi serisi ile bilinen bir takım olan Japon stüdyosu Millennium Kitchenın dinlendirici bir aksiyon macerası oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle