Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sega Worldwide Soccer Türkçe yama

10.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Sega Worldwide Soccer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EXTALiA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Sega Worldwide Soccer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Sega Worldwide Soccer, PClere aktarıldıktan sonra önemli ölçüde popülerlik kazanan birkaç konsol oyunundan biridir. Oyunda tekli maçlar oynayabilir, turnuvalara katılabilir ve hatta takımımızı Futbol Dünya Şampiyonu unvanına taşıyabiliriz.

İndirme sayısı:
9794
Yayın yılı:
1997





Sega Worldwide Soccer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sega Worldwide Soccer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sega Worldwide Soccer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sega Worldwide Soccer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sega Worldwide Soccer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sega Worldwide Soccer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
51 Worldwide Games, masa ve kart oyunları da dahil olmak üzere düzinelerce parti oyunu setidir, ancak dama ve satranç gibi dijital forma dönüştürülmüş klasikler de vardır.
Tüm zamanların en iyi futbol menajeri olarak uluslararası alanda tanınmaya ne dersiniz?
Worldwide Boxing Manager, kendi boks ajansımızı yöneten bir organizatör rolünü oynadığımız bir stratejidir.
Yu-Gi-Ohun en doğru şekilde yeniden yaratılması! Şimdiye kadar Ticaret Kart Oyunu!
Football Manager, Sports Interactivein çok beğenilen serisinin hayranları için gözlerini ziyafet çekecek yeni özelliklerle dolu Noelden önce geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle