Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DARQ Türkçe yama

03.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DARQ. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FFF.

Oyun için türkçe yama metni DARQ (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
DARQ, Unfold Gameste bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku macera oyunudur. Hikaye DARQnun ana karakteri, bir gece kendini berrak bir rüyada bulduğunu keşfeden bir çocuk olan Lloyddur.

İndirme sayısı:
8504
Yayın yılı:
2019





DARQ oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DARQ dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DARQ klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DARQ ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DARQ oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DARQ içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mundaun bir hayatta kalma korku macera oyunudur. Oyun, bağımsız Hidden Fields stüdyosu tarafından geliştirildi ve tek renkli, elle çizilmiş grafiklerle karakterize edildi.
DARQ: Complete Edition, 2019 PC tabanlı DARQ korku platform oyununun tam sürümüdür.
Apsulov: End of Gods, portföyünde türle ilgili bir oyun olan Unfordaily: A Northern Hymnin bulunduğu bağımsız İsveç ekibi Angry Demon Studio tarafından geliştirilen, hayatta kalma korku unsurlarına
Arise: Basit Bir Hikaye, Piccolo Studiodaki Bağımsız Ekip tarafından geliştirilen ve Portföyü tarafından yayınlanan ve Portföyü tarafından yayınlanan Platform Elementleri ile bir macera oyunudur.
Bloody Hell Hotel, bir otel işleten bir vampir hikayesini anlatan bir FPP sim oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle