Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Growlanser: Heritage of War Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Growlanser: Heritage of War. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Growlanser: Heritage of War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Anavatanınızı parçalayan savaşta, ölümcül Screaperlarla savaşmak ve harap olmuş topraklara barış getirmek size kalmış. Her biri benzersiz karakter etkileşimleri, güzel bir şekilde oluşturulmuş anime kalitesinde kesme senaryoları ve gerçek zamanlı bir aksiyon savaş sistemi içeren beş ayrı bölüme ayrılan Growlanser: Heritage of War, RPG, anime ve manga hayranları için benzer bir şeyler sunuyor.

İndirme sayısı:
8499
Yayın yılı:
2007





Growlanser: Heritage of War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Growlanser: Heritage of War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Growlanser: Heritage of War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Growlanser: Heritage of War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Growlanser: Heritage of War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Growlanser: Heritage of War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Heritage of Kings – Legends, The Settlers oyun serisinin beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
PC ve iOSta yayınlanan Dark Heritage: Guardians of Hope, öncelikle bir dizi gündelik zaman yönetimi stratejisi Fix-it-up ile tanınan World-LooM stüdyosu tarafından geliştirildi.
Ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu serisi The Settlesın beşinci bölümüne yapılan ilk genişlemenin hikayesi, orijinal oyunda yer alan olayları sürdürüyor.
The Settlers: Heritage of Kings, 1994 yılında çıkan popüler bir ekonomik strateji oyunları serisinin beşinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle