Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Growlanser: Wayfarer of the Time Türkçe yama

28.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Growlanser: Wayfarer of the Time. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama UPLiNK sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Growlanser: Wayfarer of the Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.

İndirme sayısı:
9649
Yayın yılı:
2011





Growlanser: Wayfarer of the Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Growlanser: Wayfarer of the Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Growlanser: Wayfarer of the Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Growlanser: Wayfarer of the Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Growlanser: Wayfarer of the Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Growlanser: Wayfarer of the Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anavatanınızı parçalayan savaşta, ölümcül Screaperlarla savaşmak ve harap olmuş topraklara barış getirmek size kalmış.
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
Journeyman Project 2: Buried in Time, 1992de piyasaya sürülen ve Presto Studios tarafından geliştirilen birinci şahıs bilimkurgu macerasının devamı niteliğindedir.
Eski bir mucit ve zaman içinde şaşırtıcı bir maceraya çıkan bir salyangoz.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle