Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition Türkçe yama

01.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Street Fighter IInin on beş yılı, oyunun bu özel versiyonu Hyper Street Fighter II: The Anniversary Editionın piyasaya sürülmesiyle kutlanıyor.

İndirme sayısı:
9959
Yayın yılı:
2004





Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Fighter IV: Champion Edition, orijinal olarak Xbox 360 ve PlayStation 3te 2009da piyasaya sürülen ünlü dövüş oyunu Street Fighter IVün mobil versiyonudur.
Street Fighter V: Champion Edition, orijinal olarak 2016 yılında PC ve PlayStation 4te yayınlanan ve 1987 yılına dayanan ikonik bir seriye ait olan bir dövüş oyununun başka bir sürümüdür.
Street Fighter V: Arcade Edition, Capcom tarafından geliştirilen kült dövüş oyunları serisinin beşinci girişinin genişletilmiş bir versiyonudur.
Dünyanın önde gelen video oyunları geliştiricisi ve yayıncısı Capcom®, klasik arcade oyununu Street Fighter® II Hyper Fighting ile Xbox Live® Arcadee getiriyor.
Street Fighter: 30th Anniversary Edition, Street Fighter serisinden serinin 30.
Yorumlar
Yorum ekle