Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Fighter V: Champion Edition Türkçe yama

29.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Street Fighter V: Champion Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EDGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Street Fighter V: Champion Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Street Fighter V: Champion Edition, orijinal olarak 2016 yılında PC ve PlayStation 4te yayınlanan ve 1987 yılına dayanan ikonik bir seriye ait olan bir dövüş oyununun başka bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
8705
Yayın yılı:
2020





Street Fighter V: Champion Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Fighter V: Champion Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Fighter V: Champion Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Fighter V: Champion Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Fighter V: Champion Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Fighter V: Champion Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Fighter IInin on beş yılı, oyunun bu özel versiyonu Hyper Street Fighter II: The Anniversary Editionın piyasaya sürülmesiyle kutlanıyor.
Street Fighter IV: Champion Edition, orijinal olarak Xbox 360 ve PlayStation 3te 2009da piyasaya sürülen ünlü dövüş oyunu Street Fighter IVün mobil versiyonudur.
Street Fighter V: Arcade Edition, Capcom tarafından geliştirilen kült dövüş oyunları serisinin beşinci girişinin genişletilmiş bir versiyonudur.
Yeni nesil World Warriorsı yeni konsollara taşıyan Street Fighter III: Third Strike – Online Edition, tüm zamanların en derin, en sofistike dövüş oyunlarından birini mükemmel bir arcade yeniden
Street Fighter: 30th Anniversary Edition, Street Fighter serisinden serinin 30.
Yorumlar
Yorum ekle