Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DIG IT! A Digger Simulator Türkçe yama

12.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DIG IT! A Digger Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CBR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni DIG IT! A Digger Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
HANE! Bir Digger Simülatörü, ekonomik konularla zenginleştirilmiş popüler bir simülatör türünden başka bir tekliftir. Başlığın aksine, burada sadece bir ekskavatör simülatörü ile değil, geniş bir yelpazede özel makine ve ekipman kullanan bütün bir inşaat şirketi ile ilgileniyoruz.

İndirme sayısı:
9532
Yayın yılı:
2014





DIG IT! A Digger Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DIG IT! A Digger Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DIG IT! A Digger Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DIG IT! A Digger Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DIG IT! A Digger Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DIG IT! A Digger Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnşaat Simülatörü 3, ekonomik strateji unsurlarıyla zenginleştirilmiş inşaat işleri simülasyon döngüsünün beşinci bölümüdür (başlığın önerdiğinin aksine).
Bahçeniz, çeşitli simülatörlerin (örn. ekskavatör simülatörü, tank simülatörü, çöp kamyonu simülatörü, treyler simülatörü) üretiminde uzmanlaşmış Alman stüdyosu Astragonun eseridir.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
Küçük kazıcılardan devasa iş makinelerine kadar her şeyi çalıştırın!
Efsanevi canavarların ve atari kahramanlarının DNAsını geçtiğinizde ne elde edersiniz?
Yorumlar
Yorum ekle