Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RuneScape Türkçe yama

02.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz RuneScape. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama rex922.

Oyun için türkçe yama metni RuneScape (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
RuneScape bir fantezi MMORPG oyunudur. Oyun İngiliz stüdyosu Jagex tarafından geliştirildi. Oyun ilk kez bir tarayıcı başlığı olarak 2001de çıktı ve o zamandan beri her seferinde motoru ve oyunun birçok unsurunu değiştirerek birkaç büyük metamorfoz geçirdi.

İndirme sayısı:
10961
Yayın yılı:
2003





RuneScape oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RuneScape dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RuneScape klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RuneScape ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RuneScape oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RuneScape içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Old School RuneScape, bir 3D MMO rol yapma oyunu ve 2001 PC Windows üretimi RuneScapein, bir fantezi MMO oyunu olan bir dönüşümüdür.
RuneScape: PC, AND ve iOS için Idle Adventures, öncelikle AdVenture Capitalist tıklayıcıyı geliştirmesiyle tanınan Hyper Hippo tarafından oluşturulan ücretsiz bir oyundur.
Shenmue I & II, Shenmue serisindeki ilk iki girişin bir derlemesidir. Bu oyunlar ilk olarak 1999 ve 2001de Dreamcastte çıktı.
Chronicle: Runescape Legends, popüler tarayıcı MMORPG Runescapein evreninde geçen bir fantezi kart oyunudur.
“Windchaser”, 3 boyutlu gerçek zamanlı taktiklerin yenilikçi bir tür karışımını, hikaye tabanlı bir kampanyayı, birçok fantezi rol yapma unsurunu ve bir mobil karargah şeklinde bir tutam stratejiyi
Yorumlar
Yorum ekle