Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hip Hop Dance Experience Türkçe yama

29.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Hip Hop Dance Experience. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Hip Hop Dance Experience (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Hip-hopun en ateşli dans oyunuyla onu sıcakmış gibi bırakın. Hip Hop Dans Deneyimi, dans kategorisindeki ilk özgün hip-hop oyunudur. Sektördeki en ünlü hip-hop koreografları tarafından tasarlanan özgün hareketlerle türün en popüler parçalarıyla dans edin.

İndirme sayısı:
9566
Yayın yılı:
2012





The Hip Hop Dance Experience oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hip Hop Dance Experience dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hip Hop Dance Experience klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hip Hop Dance Experience ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hip Hop Dance Experience oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hip Hop Dance Experience içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party, IQ Publishingden Polonyalı geliştiriciler tarafından Dance Dance Revolution serisindeki yapımlardan esinlenilen bir dans matı kullanılarak oluşturulan bir dans oyunudur.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Just Dance 2, oyuncuların ünlü hitlerle birlikte sanal dans ustalarını eşleştirmeye çalıştıkları en çok satan dans oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle