Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Love Rocks Starring Shakira Türkçe yama

27.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Love Rocks Starring Shakira. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Love Rocks Starring Shakira (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Love Rocks Starring Shakira, Rovio Entertainmentın bir mobil uygulamasıdır. Bu kez Bad Piggies, Nibblers ve tabii ki Angry Birds serisi gibi hitlerden sorumlu geliştiriciler, ünlü şarkıcı Shakira ile çalışmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
10514
Yayın yılı:
2015





Love Rocks Starring Shakira oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Love Rocks Starring Shakira dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Love Rocks Starring Shakira klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Love Rocks Starring Shakira ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Love Rocks Starring Shakira oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Love Rocks Starring Shakira içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1980ler, büyük saçların, dar kıyafetlerin ve taze tavırların müzik sahnesine hükmettiği çılgın bir on yıldı;
Orijinal videolarla tamamlayın, SingStar Rocks! en iyi konserlerin ruhunu ve enerjisini yakalar ve size başrol oyuncusu olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleme şansı verir.
Love Balls, karmaşık olmayan kurallara dayanan mantıklı bir oyundur.
PC, PS3 ve PSVde yayınlanan Arcana Heart 3: Love Max!!!, Japon atari salonlarında popüler olan 2D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Love You to Bits, Alike Studio ve Pati.io tarafından geliştirilen sıra dışı bir bilim kurgu üzerine tıkla ve tıkla yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle