Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Singles: Flirt Up Your Life Türkçe yama

17.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Singles: Flirt Up Your Life. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iNFECTiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Singles: Flirt Up Your Life (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Singles : Flirt up your Life, Mike ve Linda arasındaki heyecan verici ilişkinin simülasyonudur. Oyun onları ortak dairelerinde gösteriyor, bu da günlük rutinlerin de odaklandığı anlamına geliyor: Yemek yapmak, TV izlemek ve temizlik, sohbet etmek ve kucaklaşmak kadar önemlidir.

İndirme sayısı:
10207
Yayın yılı:
2004





Singles: Flirt Up Your Life oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Singles: Flirt Up Your Life dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Singles: Flirt Up Your Life klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Singles: Flirt Up Your Life ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Singles: Flirt Up Your Life oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Singles: Flirt Up Your Life içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Tree of Life: Oddria!, RPG öğeleri olan Tree of Life ile hayatta kalma MMOsunun devamı niteliğindedir.
İşsiz ve kız arkadaşı tarafından terk edildi - Joshun hayatında bir şeylerin değişmesi gerekiyor!
Life is Strange: Before the Storm, DONTNOD Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunu olan ve çok iyi karşılanan Life is Strangein bir ön bölümüdür.
PC ve WiiUnun piyasaya sürülen Life of Pixel, 2B retro tarzı bir platform oyunu ve 8 ve 16 bit bilgisayarların ve konsolların tarihi boyunca bir tür duygusal yolculuk.
Yorumlar
Yorum ekle