Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tree of Life: Oddria! Türkçe yama

13.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tree of Life: Oddria!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir H2O, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Tree of Life: Oddria! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Tree of Life: Oddria!, RPG öğeleri olan Tree of Life ile hayatta kalma MMOsunun devamı niteliğindedir. Proje, üç kişilik ekiplerin izometrik bir görünümde savaşlarda karşı karşıya geldiği bir Oddria aksiyon oyunu olarak hayatına başladı.

İndirme sayısı:
10201
Yayın yılı:
2023





Tree of Life: Oddria! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tree of Life: Oddria! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tree of Life: Oddria! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tree of Life: Oddria! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tree of Life: Oddria! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tree of Life: Oddria! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BİLGİ ÖLDÜRÜCÜ OLDUĞUNDA Yüzyıllar boyunca insanlar Hayat Ağacının sırlarını keşfetmek için hayatlarını riske attılar ve ağza alınmayacak suçlar işlediler.
Bilgi yüzyıllar boyunca ölümcül hale geldiğinde insanlar hayatlarını riske attı ve hayat ağacının sırlarını keşfetmek için konuşulamaz suçlar işlediler.
PC ve NDSde yayınlanan Jewel Legends: Tree of Life, örn. Jewel Master: Cradle of Egypt 2 ve Jewel Master: Atlantis.
PC için Hayat Ağacı, Koreli stüdyo OddOneGames tarafından geliştirilen ilk oyundur.
Afet Happy Tree Friendsi vurdu! Depremler, yangınlar ve diğer felaketler, şimdi kurtarılması gereken sevgili dostları tuzağa düşürdü.
Yorumlar
Yorum ekle