Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Racer 8 Türkçe yama

13.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Racer 8. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SZOPKA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Racer 8 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
AND, iOS ve PCde yayınlanan Racer 8, bağımsız 30.06 Studios tarafından basit bir yarış oyunu ile bulmaca oluşturan bir mantık oyununun unsurlarını birleştiren sıra dışı bir yapım.

İndirme sayısı:
9401
Yayın yılı:
2014





Racer 8 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Racer 8 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Racer 8 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Racer 8 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Racer 8 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Racer 8 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moto Racer 2, Electronic Artsın ünlü moto yarış oyunlarının ikinci bölümüdür.
Ridge Racer DS, Ridge Racer adından beklediğiniz tüm hızlı aksiyonları sunuyor --- şimdi Nintendo DSde avucunuzun içinde.
AND ve iOSta yayınlanan Ridge Racer Slipstream, 1993te atari makinelerinde başlatılan en eski ve en popüler yarış serilerinden birinin mobil yan ürünü.
Ridge Racer 8, 1993ten beri geliştirilen arcade yarış oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
PS1, PSP ve PSVde yayınlanan Ridge Racer Type 4, 1993te PlayStation ve atari makinelerinde başlatılan yarış serisinin dördüncü tam teşekküllü sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle