Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reload Türkçe yama

20.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Reload, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Under SEH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Reload (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
PC ve Wiide yayınlanan Reload, Mastiff stüdyosu tarafından geliştirildi. Oyun, kan içermeyen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, oyuncunun çeşitli cansız hedeflere ateş ederek kendilerini test etmesine izin verir.

İndirme sayısı:
10145
Yayın yılı:
2010





Reload oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reload dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reload klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reload ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reload oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reload içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prospectus, Half-Life evreninde geçen, PCde yayınlanan bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Electronic Artsa ait Kanadalı bir stüdyo tarafından geliştirilen, PS3 ve X360ta yayınlanan Army of Two, iş birliğine dayalı, üçüncü şahıs perspektifli bir nişancı oyunudur.
Metal Gear Online, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsın oyun mekaniklerini ve kurgusal dünyasını kullanarak en fazla 16 oyuncunun çevrimiçi olarak rekabet etmesine olanak tanır.
Media.Vision tarafından geliştirilen oyun, bir 2D yandan kaydırmalı atari oyunudur.
Danganronpa 1-2 Reload, Japonyanın popüler görsel roman macera serisinin iki bölümünden oluşan bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle