Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Russian Front Türkçe yama

23.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Russian Front. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Russian Front (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Russian Front, Hunted Cowun şimdiye kadarki en iddialı strateji oyunudur ve stüdyonun önceki oyunlarından daha geniş kapsamlı bir operasyonel seviye oyunudur.

İndirme sayısı:
8455
Yayın yılı:
2014





Russian Front oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Russian Front dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Russian Front klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Russian Front ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Russian Front oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Russian Front içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Russian Fishing 4, bir olta balıkçısının hayatını tatmanızı sağlayan bir simülatördür.
HIND: Rus Savaş Helikopteri Simülasyonu, Dijital Entegrasyon tarafından oluşturulan bir başka (Apache Longbowdan sonra) savaş helikopteri uçuş simülatörüdür.
İkinci Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen çok iyi bir strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü.
Ironclads: Anglo Russian War 1865, denizcilik stratejileri sevenler arasında çok popüler olan Ironclads döngüsünün devamı niteliğindedir.
Second Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur (aksiyonu, tarihten bilinen birkaç farklı aksiyon tiyatrosunda gerçekleşir).
Yorumlar
Yorum ekle