Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ironclads: Anglo Russian War 1865 Türkçe yama

01.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ironclads: Anglo Russian War 1865! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir The Company.

Oyun için türkçe yama metni Ironclads: Anglo Russian War 1865 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Ironclads: Anglo Russian War 1865, denizcilik stratejileri sevenler arasında çok popüler olan Ironclads döngüsünün devamı niteliğindedir. İlk kez, Rus stüdyosu Totem Gamesin geliştirme ekibi, Büyük Britanya ile Rusya arasındaki on dokuzuncu yüzyıl çatışmasının alternatif bir vizyonunu sunarak tam tarihsel uyumluluğu bırakmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
9243
Yayın yılı:
2011





Ironclads: Anglo Russian War 1865 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ironclads: Anglo Russian War 1865 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ironclads: Anglo Russian War 1865 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ironclads: Anglo Russian War 1865 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ironclads: Anglo Russian War 1865 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ironclads: Anglo Russian War 1865 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Russian Fishing 4, bir olta balıkçısının hayatını tatmanızı sağlayan bir simülatördür.
Russian Front, Hunted Cowun şimdiye kadarki en iddialı strateji oyunudur ve stüdyonun önceki oyunlarından daha geniş kapsamlı bir operasyonel seviye oyunudur.
Ironclads: Chincha Islands War 1866, Totem Games tarafından geliştirilen bir dizi sıra tabanlı denizcilik stratejisinin dördüncü bölümüdür.
PC için Ironclads 2: American Civil War, 2008 yılında bir Rus stüdyosu Totem Games tarafından başlatılan deniz strateji oyunları serisinin tam teşekküllü ikinci bölümüdür.
ABD İç Savaşı bir siyaset ve taktik savaşıydı ve önceki veya sonraki tüm savaşlardan daha fazla ABD canı aldı.
Yorumlar
Yorum ekle