Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Mysterious Cities of Gold Türkçe yama

30.12.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Mysterious Cities of Gold. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Mysterious Cities of Gold (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Gizemli Altın Şehirleri: Gizli Yollarda, İmparatorluk Çinin tam kalbindeki yeni altın şehri arayışında Esteban, Zia ve Taoyu enkarne edeceksiniz.

İndirme sayısı:
8148
Yayın yılı:
2023





The Mysterious Cities of Gold oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Mysterious Cities of Gold dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Mysterious Cities of Gold klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Mysterious Cities of Gold ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Mysterious Cities of Gold oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Mysterious Cities of Gold içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2005 yılında piyasaya sürülen ve Jules Vernein Gizemli Ada adlı romanından esinlenilen macera oyunu Return to Mysterious Islandın devamı olan Return to Mysterious Island 2, oyuncuya Robinson Crusoe
Cities XXL, çağdaş bir şehri yönetmeye odaklanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Atelier Sophie 2: Gizemli Rüyanın Simyacısı, fantezi temalı Atelier jRPG serisinin yirmi üçüncü bölümüdür.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Cities: Skylines – Green Cities for PC, Colossal Order tarafından geliştirilen popüler bir şehir kurma strateji oyunu olan Cities: Skylinesın bir başka genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle