Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Hero: Firefighter Türkçe yama

12.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız My Hero: Firefighter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Ackerlight sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni My Hero: Firefighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Kalkınan kahramanlar için yepyeni bir DS serisiyle tanışın! Kahramanım: İtfaiyeci, Kahramanım: Doktor ve Kahramanım: Astronot, aradığınız rol modeller olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemenize izin verir.

İndirme sayısı:
8388
Yayın yılı:
2009





My Hero: Firefighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Hero: Firefighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Hero: Firefighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Hero: Firefighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Hero: Firefighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Hero: Firefighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçek Kahramanlar: İtfaiyeci, oyuncuyu günlük bir kahraman olan itfaiyecinin is lekeli botlarına sokan Nintendo Wiiye özel bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Simulator of the Airport itfaiyeci, adından da anlaşılacağı gibi, havaalanında bulunan bir itfaiye istasyonunda çalışan bir itfaiyeci rolünü oynamanıza izin veren bir oyundur.
NBC İtfaiyeci Simülatörü, farklı koşullar ve gerçekliklerde yer alan bir dizi yangınla mücadele operasyonunda yer aldığımız simülatörlerin bir başka üretimidir.
Kalkınan kahramanlar için yepyeni bir Nintendo DS serisi ile tanışın!
Acil Durum: İtfaiyeci, bir itfaiyecinin çalışmasının heyecan verici ve ürkütücü hissini bilgisayarınıza getirir.
Yorumlar
Yorum ekle