Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shox Türkçe yama

09.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Shox. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shox (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Ralli yaparken, sadece soğuk, tepkisiz bir saate karşı yarışmak için süspansiyonu kalibre etme, lastik basınçlarını ayarlama ve rotayı ezberleme hilesini kim aklı başında yapmak ister?

İndirme sayısı:
10193
Yayın yılı:
2002





Shox oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shox dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shox klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shox ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shox oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shox içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Düşman kuvvetlerin yanından gizlice geçerken mal ticareti yapmak, bölgedeki en iyi pilotlarla yarışmak, elmaslar için madencilik yapmak, hayatta kalmak için pazarlık yapmak, meraklı bir enerji
"Gran Turismo Concept" neredeyse 100 araba sunuyor. Bunların arasında önceki bölümden iyi bilinen modeller var, aynı zamanda çok sayıda tamamen yeni tasarımlar veya sadece iyi bilinen arabaların daha
Yeraltı Dövüşü sizi, aklı başında hiç kimsenin adım atmaya cesaret edemediği yasadışı dövüşler ve kirli sokaklar dünyasına götürür.
"Haydi maymunlar - kim sonsuza kadar yaşamak ister?" Oyunun başında, savaş iyi gitmiyor.
Off-Road yarış pistinde Dağın Kralısınız, soğuk orta batıdan çamurlu güneye kadar her yerde yarışmalar kazanıyorsunuz.
Yorumlar
Yorum ekle