Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reef Shot Türkçe yama

18.10.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Reef Shot! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir XOR37H, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Reef Shot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Reef Shot, oyuncuyu Pasifike alışılmadık bir yolculuğa çıkaran ve ona deniz yaşamı dünyasını keşfetme ve batık Maya kalıntılarını ve dünyanın sonu kehanetini keşfetme fırsatı veren bir sualtı macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9392
Yayın yılı:
2012





Reef Shot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reef Shot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reef Shot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reef Shot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reef Shot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reef Shot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shot-Online, konsantrasyon ve zihinsel dayanıklılık golf gerektiren spor hakkında bir ağ oyunudur.
Hot Shot Burn, çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur. Oyuncular galaktik savaşçılardan biri olarak oynuyor ve uzay arenalarında diğerlerine karşı savaşıyorlar.
Bubble Bobble tekrar geri döndü! Bu sefer Bub, Bob ve yeni gelen Bubuyu 100 seviyeli balon patlatma kargaşasında tehlikeli bir yolculuğa çıkarın!
Pike and Shot: Campaigns for PC, oyuncuların o çağın en büyük askeri liderlerinin ayak izlerini takip etmelerine olanak tanıyan "pike and shot" çağında geçen bir dizi taktik sıra tabanlı oyunun
Pike and Shot, Bizans Oyunları ve The Lordz Games Studio tarafından ortak bir proje olarak geliştirilen sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle