Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maly projektant mody Türkçe yama

14.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Maly projektant mody. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Maly projektant mody (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Küçük bir moda tasarımcısı, öncelikle en genç bilgisayar kullanıcılarının kadın kısmına hitap eden bir öğedir. Arada sırada yeni moda stilleri yaratma boyutunda birkaç yaşındaki kız çocuklarının tüm gereksinimlerini karşılar.

İndirme sayısı:
10291
Yayın yılı:
2004





Maly projektant mody oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maly projektant mody dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maly projektant mody klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maly projektant mody ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maly projektant mody oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maly projektant mody içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Little Dinosaur Dooly, en genç bilgisayar kullanıcılarına yönelik bir oyundur.
Küçük Adibu sizi doğum gününüz için davet ediyor, 2 ila 5 yaş arası çocuklar için yaratılmış, başrolde kozmik bir çocuğun olduğu başka bir eğitici oyun.
Hikaye : Moda Tutkusuyla Ponyz Bratz Ponyz dünyasına hoş geldiniz! Her yaştan kadın oyuncuya hitap eden ancak özellikle genişleyen kız pazarını hedefleyen oyun, prestijli Ponyz Kasabası güzellik
Carol ünlü bir moda akademisine girmek için seçilmiştir ve ünlü bir moda tasarımcısı olmak için çok çalışmaya hazırdır.
Little Adibu in a Funny circus, genç bilgisayar kullanıcılarının güzel bir unvan karakteri ve bir grup arkadaşıyla tanıştığı bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle