Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

X-Men: The Official Game Türkçe yama

26.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız X-Men: The Official Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni X-Men: The Official Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
X-menin Gücünde Ustalaşın Ölümcül adamantium pençelerinizi ve ezici kaba kuvvetinizi kullanarak Wolverine™ olarak düşmanları ve nesneleri yok edin.

İndirme sayısı:
8224
Yayın yılı:
2006





X-Men: The Official Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) X-Men: The Official Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales X-Men: The Official Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama X-Men: The Official Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


X-Men: The Official Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve X-Men: The Official Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Londra 2012: PC, X360 ve PS3 için Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Londradaki 2012 Yaz Olimpiyatlarının resmi oyunudur.
Rube Works: The Official Rube Goldberg Buluş Oyunu, bir tencereyi sulamak gibi çok basit görevleri yerine getiren karmaşık cihazları tasvir eden sayısız çizimiyle ünlenen ressam ve mucit Rube
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur.
WRC Resmi Oyun, resmi FIA WRC World Rally Championship oyunu ve 2010dan beri piyasada bulunan popüler yarış serisinin ilk mobil versiyonudur.
Dünyanın en prestijli spor etkinliğinin rekabetçi ruhunu benimseyin ve en yüksek onur olan Altın için yarışırken ülkenizi temsil edin.
Yorumlar
Yorum ekle