Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hannah Montana The Movie Türkçe yama

04.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hannah Montana The Movie. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Hannah Montana The Movie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Hanna Montana The Movie video oyununda Miley Stewart ve Hannah Montananın gizli ikili hayatına adım atın. Filmin ötesine yolculuk edin ve ilk kez Hannah Montana veya Miley Stewart olarak sahne alın!

İndirme sayısı:
9177
Yayın yılı:
2009





Hannah Montana The Movie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hannah Montana The Movie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hannah Montana The Movie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hannah Montana The Movie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hannah Montana The Movie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hannah Montana The Movie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hannah Montana: Music Jam, müzikal bir oyun ile nispeten basit bir maceranın birleşimidir.
PSP için Hannah Montana: Rock Out the Showda hayranlar sadece şovda yer almakla kalmayacak, aynı zamanda ziyaret ettikleri her şehirde özel bir konser tasarlayacak ve Hannah Montana olarak üç yeni
* Miley olarak oynayın ve Lillyden ipuçları alın * Gizemi çözmek için ipuçlarını toplayın, gadgetlara katılın ve strateji kullanın * Malibunun güneşli sokaklarında Lillynin kaykayında, patenlerinde
American Truck Simulator: Montana, 2016 kamyon simülatörü için dokuzuncu büyük genişlemedir.
Hannah Montana: Spotlight World Tour, basit bir strateji ve dans oyununun birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle