Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hannah Montana Türkçe yama

18.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hannah Montana, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni Hannah Montana (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
* Miley olarak oynayın ve Lillyden ipuçları alın * Gizemi çözmek için ipuçlarını toplayın, gadgetlara katılın ve strateji kullanın * Malibunun güneşli sokaklarında Lillynin kaykayında, patenlerinde veya scooterında zamanlı mücadelelerde gezinin * Hannahnın gizli dolabına ve tasarımına giden kapıyı açın Nintendo DS kablosuz modu aracılığıyla şık arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz özel bir gardırop.

İndirme sayısı:
10457
Yayın yılı:
2006





Hannah Montana oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hannah Montana dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hannah Montana klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hannah Montana ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hannah Montana oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hannah Montana içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
JONAS, bir müzik oyunu ile basit bir maceranın birleşimidir. Bütünü, Hannah Montananın maceralarını anlatan başlıkların erkek karşılığı olarak sınıflandırılabilir.
Hannah Montana: Music Jam, müzikal bir oyun ile nispeten basit bir maceranın birleşimidir.
PSP için Hannah Montana: Rock Out the Showda hayranlar sadece şovda yer almakla kalmayacak, aynı zamanda ziyaret ettikleri her şehirde özel bir konser tasarlayacak ve Hannah Montana olarak üç yeni
American Truck Simulator: Montana, 2016 kamyon simülatörü için dokuzuncu büyük genişlemedir.
Hannah Montana: Spotlight World Tour, basit bir strateji ve dans oyununun birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle