Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel Universe Türkçe yama

15.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Marvel Universe, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni Marvel Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Özellikle yapım amacı için Secret Identity adlı bir dahili geliştirme stüdyosu kuran Gazillion Entertainment tarafından yaratılan, Marvel evreninde geçen bir MMO oyunu.

İndirme sayısı:
10860
Yayın yılı:
2023





Marvel Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MARVEL Contest of Champions, popüler Marvel evreninde geçen mobil platformlar için oluşturulmuş RPG öğelerine sahip bir dövüş oyunudur.
Marvel Super War, MOBA alt türüne ait bir strateji oyunudur. Mobil cihazlar için hazırlanan yapım, aksiyonu Marvel çizgi roman evreninde geçiyordu.
Marvel ve Capcom evrenlerinin ULTIMATE kahramanları, Ultimate Marvel vs.
Marvel Super Heroes, Capcom tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle