Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WALL-E Türkçe yama

25.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik WALL-E. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DECADE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni WALL-E (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Hızlı tempolu bir macerada fütüristik robotlar WALL-E ve EVEyi alırken yarışın, uçun ve ateş edin. Dünyanın ıssız çorak topraklarından Axiom uzay kruvazörüne, filmin en heyecan verici anlarından bazılarını yeniden yaşarken küpleri fırlatın ve robotları ve engelleri patlatın ve kesintisiz aksiyon ve maceranın yanı sıra kafa kafaya çok oyunculu mücadelelerle dolu dünyaları keşfedin.

İndirme sayısı:
8850
Yayın yılı:
2008





WALL-E oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WALL-E dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WALL-E klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WALL-E ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WALL-E oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WALL-E içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Arrow Heads, oyuncuları yaylarla ateş eden insansı kuşların rollerine sokan hızlı tempolu bir arcade-aksiyon oyunudur.
Formicide for PC, oyuncuların bir grup karınca askerinin kontrolünü ele geçirdiği iki boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Another Sight, Lunar Great Wall Studiostaki bağımsız İtalyan ekibi tarafından geliştirilen orijinal bir macera oyunudur.
Cubemen, TD ve RTSyi mümkün olan en heyecan verici şekilde karıştıran hızlı tempolu, aksiyon dolu, orijinal bir 3D Kule Savunma oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle